Двубоят от 4-ия кръг на efbet Лига между Левски и Черно море официално се отлага, ифнормира

...
Двубоят от 4-ия кръг на efbet Лига между Левски и Черно море официално се отлага, ифнормира
Коментари Харесай

Двубоят Черно море - Левски официално е отложен

Двубоят от 4-ия кръг на efbet Лига между Левски и Черно море официално се отсрочва, ифнормира уеб сайтът на БФС. Спортно-техническата комисия към футболния ни съюз взе това решение след молба от страна на “сините ” поради уговорките им в Лигата на конференциите.

По стратегия Левски и Черно море трябваше да играят във Варна на 1 август (понеделник) от 20:45 часа, а три дни по-късно на 4 август (четвъртък) столичният отбор трябваше да се изправи против Хамрун Спартанс в София. Сега обаче “сините ” няма да играят против “моряците ” на тази дата. Припомняме, че Левски не игра и в предния кръг на футболния ни хайлайф, откакто дуелът със Славия също бе отсрочен.

По искане на ПФК „ Левски “ София на съображение член 44, ал.1, писмен знак а/, предложение трето от Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със единодушието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ,  срещата от IV – ти кръг на Първа професионална футболна лига сред тимовете на ПФК „ Черно море “ Варна – ПФК „ Левски “ София, планувана за 01.08/понеделник/2022 г от 20.45 часа се отсрочва.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР